Kleine campings Kroatië

Kleine campings Kroatië

In Kroatië zijn er diverse kleine campings te vinden, waar u heerlijk kunt genieten en optimaal tot rust kunt komen. De kleine campings zijn die campings met om en nabij 50 staanplaatsen, waar ongeveer 150 personen gehuisvest kunnen worden. Deze kleine campings zijn over het algemeen familiebedrijven en beschikken over minder faciliteiten dan de grote campings. Wat deze campings een groot voordeel geeft is de vaak aantrekkelijke locatie en het feit dat u als vakantieganger meer in contact bent met de lokale bewoners en de gewoonten en gebruiken van het gebied waar u vakantie viert. Dit brengt met zich mee dat u op deze campings optimaal van de vakantie kunt gaan genieten, in alle rust verblijven in het prachtige Kroatië.


Kleine campings Kroatië


Kleine campings Kroatië
De kleine campings in Kroatië zijn langs de hele Adriatische zee te vinden. Een aantal van deze kleine campings zijn adembenemend mooi en bieden een klein aantal staanplaatsen. Wanneer u er voor kiest om te gaan kamperen op een kleine camping, kiest u voor het gevoel alsof u in de intieme omgeving van een tuin of hofje van de eigenaar verblijft. De kleine campings zijn vaak direct aan zee gelegen, waardoor u heerlijk kunt gaan genieten van zon, zee en strand, maar u kunt ook uitstapjes maken naar nabijgelegen cultuursteden of een van de middeleeuwse steden.

Bekijk de kleine campings

Tevens zijn de kleine campings vaak zeer goed bereikbaar en prijsvriendelijk. Bent u op zoek naar de ervaring van een ongeleide, zelf gevormde vakantie, dan is kamperen op een kleine camping in Kroatië echt iets voor u!