Rustige camping Kroatië

Rustige camping Kroatië

Bent u voor de zomervakantie op zoek naar een bestemming waar u echt even tot rust kunt komen om bij te tanken voor de rest van het jaar? Dan is een vakantie op een rustige camping in Kroatië u beslist aan te raden. Deze ruim opgezette campings zijn voornamelijk aan de kust gelegen waarbij u de beschikking heeft over een groot strand. Dit biedt u de mogelijkheid om lekker te ontspannen aan het water. In Kroatië is een grote diversiteit aanwezig als het gaat om campings. Van grote familiecampings tot kleine rustige campings, ze zijn beide te vinden Kroatië, dit geeft u de gelegenheid om de perfecte camping voor de vakantie te boeken. Een rustige camping hoeft niet direct een mini camping te zijn.


Rustige camping Kroatië

Juist door de indeling van het campingterrein kan de juiste sfeer gecreëerd worden voor een rustige vakantie in Kroatië. Zelfs een grote familiecamping kan een rustige camping in Kroatië zijn. Als u op uw kampeerplek maar kunt genieten van de rust die u voor ogen heeft en iedereen toeziet op deze rust dan gaat de vakantie zeker een groot succes worden.

Bekijk hier de campings

Onder de rook van Rovinj is camping Valdaliso gelegen, hier kunt u in een bosrijke omgeving de vakantie doorbrengen. Door de natuurlijke opzet van deze camping kunt u hier zeker genieten van de rust die u tijdens een vakantie mag verwachten. Ruime kampeerplaatsen bieden u volop privacy en u heeft toch de mogelijkheden van een familiecamping. Heerlijk naar het strand of er toch een dagje opuit trekken in de omgeving. Het is mogelijk tijdens een vakantie op een rustige camping Kroatië.


Rustige camping Kroatië

Op Camping Rozac Auto camping kunt u op een eilandje genieten van uw campingvakantie. Een ruim zandstrand staat volledig tot uw beschikking, tevens zijn er in de omgeving diverse ontspanningsmogelijkheden. U kunt er heerlijk fietsen en wandelen in een rustgevende omgeving. Boek nu een camping in Kroatië en ga genieten van een rustige vakantie.