Goedkope campings Kroatië

Goedkope campings Kroatië

Kroatië is een fantastisch land om op vakantie te gaan. Ruige, lange stranden, een azuurblauwe zee, schitterende eilandjes, uitgestrekte natuurgebieden en prachtige stadjes met heel veel cultuur. Kroatië heeft werkelijk voor ieder wat wils. Bovendien zijn er vele mogelijkheden voor elk budget. Het land is relatief goedkoop vergeleken met Nederland. Er zijn dan ook tal van goedkope campings in Kroatië te vinden.


Goedkope campings Kroatië

Goedkope campings in Kroatië bieden ook vakantiegangers met een klein budget de mogelijkheid om er lekker tussen uit te gaan en te genieten van al het moois dat Kroatië te bieden heeft. Gooi de tent achterin de auto en vertrek naar een van de goedkope campings in Kroatië. Dankzij het aangename mediterrane klimaat (met een gemiddelde van 2500 zonuren per jaar) en de mooie natuur is Kroatië ideaal om te kamperen.

Bekijk goedkope campings

Bovendien bent u met uw eigen vervoer niet gebonden aan één plek – dit biedt u de mogelijkheid om veel meer van dit prachtige land te zien. En wanneer u kampeert, blijven de kosten voor uw overnachting tot een minimum beperkt. Dat betekent ook dat u meer geld overhoudt om leuke dingen te ondernemen! Heeft u toch behoefte aan wat meer comfort tijdens uw vakantie? Dan zijn er ook tal van goedkope campings in Kroatië waar u een stacaravan kunt huren.

Steeds meer mensen ontdekken Kroatië als vakantieland. Wanneer u op internet op zoek gaat naar goedkope campings in Kroatië, zult u al snel door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig hebben wij het meeste werk al voor u gedaan. Wij hebben voor u een ruim aanbod aan goedkope campings in Kroatië, en om het u nog makkelijker te maken, hebben we er alvast een aantal voor u geselecteerd.


Goedkope campings Kroatië

Bekijkt u bijvoorbeeld eens Camping Pineta op het Kroatische eiland Istrië. Deze camping is gelegen in een bos aan de kust. Er zijn allerlei activiteiten die u kunt ondernemen, zoals tennissen, beachvolleyballen en minigolfen. Als u lekker wilt afkoelen op het water is het huren van een kano een uitstekend idee. De kinderen vermaken zich prima bij de kinderclub. Daarnaast is er in de omgeving ook van alles te doen.


Eveneens op het eiland Istrië, verdeeld over twee schiereilandjes, ligt Camping Medulin. Deze camping heeft dan wel geen zwembad, maar er zijn wel tal van mooie stranden in de buurt waar u zich prima kunt vermaken. Deze lopen langzaam af in zee en zijn daardoor ook prima geschikt voor gezinnen met kinderen. U kunt hier kamperen of een stacaravan huren.